Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

ΤΟ ODEON LIVE THEATER ΚΆΝΕΙ ΠΆΛΙ ΜΙΑ ΝΈΑ ΑΝΑΤΡΟΠΉ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ ΤΩΝ LIVE STAGES ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ ΕΜΦΆΝΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΗΛΙΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ ΕΤΏΝ,ΦΕΡΝΕΙ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΠ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ STAGE ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΛΙΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ.

Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ REX LIVE ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΑΦΟΡΜΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΒΡΑΔΙΕΣ  ΧΑΡΑΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ,ΚΕΦΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥ ΧΟΡΟΥ!!!!ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΙΣΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! fever

ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ : 2310-323940
6978469465 whats up
6943262568 Vodafone CU


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου